De massages

Ontspanningsmassage
Een weldaad voor lichaam en geest. De massage met geurige olieën is goed bij stijve spieren, stressgerelateerde klachten, rugklachten, slapeloosheid en vermoeidheid. Een uitstekende manier om te ontsnappen aan de drukte van alle dag. Ervaar de diepgang van een goed gegeven massage, zodat je met frisse energie weer verder kunt.

Hotstone massage
Hierbij wordt gebruik gemaakt van warme gepolijste basalt stenen. De aangename warmte van stenen heeft een diepe werking op de spieren. Hotstone massage is ontspannend en stimuleert de doorbloeding waardoor blokkades in het lichaam worden opgelost.

Zwangerschapsmassage
Ontspanningsmassage voor moeder en kind. Een heel persoonlijke behandeling. Vanaf 12 weken zwangerschap mogelijk en heel ontspannend voor de aanstaande moeder.

Klassieke gezichtsmassage
Een verfijnde vorm van massage. Tijdens deze behandeling worden je decolleté, nek en schouders, gezicht en hoofd gemasseerd. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van kleine warme basaltstenen.

Hammam massage
Een diep reinigende massage volgens een eeuwenoud recept met heerlijke zeepschuim van olijfzeep, in combinatie met een ontspannende massage met kokosolie. Dit is rustgevend en verkoelend. Het scrubben met geurig zout verwijdert dode huidcellen en bevordert de door-bloeding van de huid en de afvoer van afvalstoffen.

Hand- en/of voetpakking
Een paraffine pakking is zeer verzorgend en verzachtend voor je handen en voeten. Vooraf krijgen deze een hand- en/of voetmasker en daarna doet de warme paraffine zijn werk. Een lichte hand- of voetmassage completeert de behandeling. Ook heerlijk in combinatie met een uitgebreide lichaamsmassage naar keuze. Een heerlijke verwennerij!

Kindermassage
Kinderen leren met hun lichaam. Door massage worden zij zich bewuster van hun eigen lijf, wat doorwerkt in het brein. De massage in combinatie met veel aandacht voor het kind zelf, kan bijdragen aan verbetering van weerbaarheid, zelfvertrouwen, gevoel van veiligheid en concentratie. Ik betrek jou als ouder(s) intensief bij de massage van je kind. Ik leer je eenvoudige massagetechnieken waardoor je thuis zelf verder kunt met de behandeling van je zoon of dochter.

Workshops
Vind je het leuk om zelf een massage te leren geven? Dan kan je bij mij een workshop volgen. Hierbij leer je de basistechnieken. Je kan denken aan een ontspannings- of ouder-kindmassage.